Nieuws

Diploma-uitreiking Van Hall Larenstein

24 mei 2019

Na maanden hard werken aan vakkennis en vaardigheden hebben de 10 deelnemers aan de opleiding Coördinator Grondwatertechniek vanochtend hun diploma ontvangen. Vanuit de Vakgroep waren Harold Lever en Bernadette Maat aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst.

 

De opleiding Coördinator Grondwatertechniek leidt vakmensen op die in de wereld van de bouw en infrastructuur verantwoordelijkheid kunnen dragen voor boor- en bemalingsprojecten. De opleiding is ontwikkeld door Bouwend Nederland in samenwerking met Van Hall Larenstein (VHL).

 

Wilt u zichzelf of een collega aanmelden, klik hier voor meer informatie over de opleiding. Eerstvolgende opleiding start op 13 november 2019.

Let op, speciaal voor onze leden van de Vakgroep ONG is er een korting op de opleidingskosten!

 

Namens de Vakgroep, nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!