Nieuws

Agentschap Telecom

12 april 2019

Staat van de Ether 2018

In het hoofdartikel van het jaarbericht pleit het agentschap voor een gezamenlijke inspanning van marktpartijen, rijk en gemeenten bij de uitrol van 5G, om knelpunten te signaleren en op te lossen. Alleen met een collectieve inspanning kan van de uitrol van 5G een succes gemaakt worden. Verder legt het agentschap vanuit haar uitvoerende en toezichthoudende rol in het jaarbericht verantwoording af over de verschillende werkgebieden, waaronder de WIBON "van richtlijn naar realisatie" en een interview met Benaissa el Hammadi, voorzitter KLO.

Deze domeinrapportages zijn een feitelijke weergave van de ‘staat van’ het betreffende werkveld.

Lees hier het digitale magazine "Staat van de Ether 2018". Hier kunt u de Kamerbrief lezen over jaarbericht Agentschap Telecom 2018.