Nieuws

Veiligheidsladder trede 3 minimumeis voor spoorwerk

14 december 2018

Per 1 juli 2019 wordt trede 3 van de Veiligheidsladder als minimumeis opgenomen in de Erkenningsregeling van ProRail, branchedeel ‘Kabelaannemers en Boorbedrijven’.

 

Op 1 juli 2012 heeft ProRail de Veiligheidsladder geïntroduceerd. Met de introductie van de Veiligheidsladder is het veiligheidsbewustzijn op het spoor een stap verder gebracht. ProRail vindt het erg belangrijk dat ook de kabelaannemers en boorbedrijven actief zijn in het verder verbeteren van de veiligheidscultuur. Mede daarom heeft ProRail besloten de Veiligheidsladder als minimumeis op te nemen in haar erkenningsregeling, branchedeel Kabelaannemers en Boorbedrijven.

 

Trede 3 van de Veiligheidsladder wordt per 1 juli a.s. als minimumeis opgenomen in de ProRail Erkenningsregeling, branchedeel ‘Kabelaannemers en Boorbedrijven’.

 

Lees hier de aankondiging van ProRail.