Nieuws

Makathon Haarlem, dé ontmoetingsplek voor werkgevers en studenten

29 augustus 2018

Een Makathon is een middel om als bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen met het onderwijs mee te kunnen bewegen in de snel veranderende omgeving door de exponentiële ontwikkeling van Smart Technologie. Bedrijven kunnen 21e-eeuwse vaardigheden leren en ervaren, kennisnemen van nieuw Smart Technology, netwerken en actief bezig zijn met een maatschappelijk vraagstuk.

 

De Makathon staat dit jaar in het teken van Klimaatadaptatie. Ga als deelnemer zelf aan de slag met een van de vijf use case met titels als Smart Watermanagement, Bewuste en Actieve Noord Hollander, Hittestress drinkwaterleidingen, Vernatting Kennemerduincampings en Klimaatadaptief & slim huis.

U kunt deelnemen als bedrijf, maar ook als ‘expert’ om studenten te helpen met uw eigen kennis en kunde uit de praktijk. Deelname is gratis!

 

Aanwezig met kraam of meld vacatures

Wilt u als bedrijf aanwezig zijn om studenten en zij-instromers te laten zien hoe leuk het werken in de techniek, bouw en ondergrondse infra is? Of heeft uw bedrijf openstaande vacatures, leer-, stageplekken en opdrachten die u dan kenbaar wilt maken? Laat het ons weten via info@ondergrondsenetwerkenengrondwaterbeheer.nl.

 

Makathon Smart Solutions voor Water & Natuurbeheer

Thema:  Klimaatadaptatie

Datum:  3, 4 en 5 oktober 2018

Locatie:  3DMakersZone, Oudeweg 91-95, Haarlem

 

De Makathon wordt georganiseerd door 3D Makers Zone, drinkwaterbedrijf PWN, Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier, Nova College, Inholland Hogeschool en DOON.

 

Meer informatie en aanmelding